Gelukkig, gezond en sportief 2021

Corona heeft ons allen geraakt, zo ook onze vereniging. De lessen zijn deels uitgevallen en we konden in 2020 geen echte wedstrijden organiseren. Gelukkig hebben wij wel meerdere meetmomenten georganiseerd. Naast Corona kregen wij ook te maken met de brand op 11 juni, die ons hele clubgebouw heeft verwoest. Wij hebben veel steun gehad van bedrijven, particulieren en collega-verenigingen. Dit gaf ons extra veel moed. In Tubantia staat een mooi stuk over deze moeilijke periode, maar vooral ook over de nieuwbouwplannen. Wil je het hele artikel lezen? Kijk dan op: Felle brand legde het clubgebouw in de as, maar er was snel weer hoop bij de ruiters uit Geesteren | Achterhoek | tubantia.nl

Bij deze wil ik iedereen bedanken die in het jaar 2020 ons, op welke manier dan ook, heeft geholpen. Wij kijken uit naar de kansen en mogelijkheden in het jaar 2021!

Wij wensen iedereen een gelukkig, gezond en sportief 2021!

Foto: Tubantia met voorzitter Philip Stein.

Voorzitter Philip Stein van de Hamelandse Ruiters. © Annina Romita