De zwarte bladzijde uit onze geschiedenis

Lieve leden en bekenden,

11 juni 2020, de zwarte bladzijde uit onze geschiedenis.

Onbegrip en vragen dat is het enige wat nu door ons hoofd gaat, maar ook vooral: ‘hoe nu verder?’

Zo trots waren wij vorig jaar toen het clubgebouw een nieuw leven heeft gekregen door de renovatie. De leden en alle anderen die zich zo goed in hebben gezet, het was prachtig geworden. Helaas praat ik nu in de verleden tijd, want in de nacht van woensdag 10 juni op donderdag 11 juni is ons clubgebouw volledig afgebrand. Er is niks meer, geen trofeeën, geen foto’s, geen geschiedenis meer. Geschiedenis daar stond onze club om bekend, want wij behoren tot één van de oudste verenigingen van Nederland en dat was terug te zien aan de prachtige vaandels, vlaggen en foto’s.

We hadden plannen om in deze verwarrende ‘corona’tijd toch wat voor de ruiters te organiseren. Een meet- en beoordelingsmoment waarbij winstpunten gehaald konden worden, zodat de ruiters de mogelijkheid hebben om te zien waar zij staan in opleiding/training. Het leek ons goed voor de sport, de conditie, het plezier, je doelen en vooral voor de gezondheid van mens en dier. Nu is dit allemaal nog maar de vraag of wij dit kunnen.

Wij wensen al onze leden en iedereen die verbonden is met onze club enorm veel sterkte toe! We houden moed! Wil je graag je verhaal kwijt of wil je erover praten, het bestuur staat voor je klaar.

11 juni 2020 onze zwarte bladzijde