Geslaagde boomsleepwedstrijd

Op 5 november kon er weer een officiële boomsleepwedstrijd georganiseerd worden. Na twee jaar coronapauze stonden de voerlui klaar om met de paarden aan de slag te gaan. Helaas waren onze vrienden uit Rekken wegens een eigen wedstrijd verhinderd, maar op onze uitnodiging was de Carrouselgroep “Aanspannen en Rijden” uit Eerbeek naar Geesteren gekomen, zodat er een goed gevulde startlijst was.

Het vaste team onder leiding van Gerrit Berenschot (parcoursbouwer en jurylid) had een mooie baan uitgezet, waarin iedereen goed rond kon sturen. Omdat de eerder aangekondigde regen uitbleef lag de bodem er perfect bij.

In de rubriek enkelspan pony won Henk Ligtenbarg met een minieme voorsprong van Berend Dekker. In de rubrieken tweespan pony (gewonnen door Rein Hazelaar van menvereniging Achter t Peerd), in het enkelspan paard (1e prijs voor Harrie van der Veld, maar “onze” Evert Lindeboom had met nét 1 strafpuntje meer een mooie 2e prijs) en tweespan paard gingen de prijzen naar de gasten. Ook de wisselbekers waren dit jaar voor onze bezoekers.

Rond half twee kon de geslaagde dag afgesloten worden met de prijsuitreiking in het Clubhuis waar het horecateam bestaande uit Dini Krijgsman en Hermien Sprukkelhorst heerlijke warme happen klaar had staan.

Dank aan alle hulp en inzet, waardoor we weer een mooie dag met de hobby konden beleven!

Uitslag en foto’s