Zonovergoten onderlinge wedstrijd

 

Wij kunnen terugkijken op een heel gezellige en geslaagde onderlinge wedstrijd. Dat was, na corona en de brand in het Clubhuis, voor het eerst in ruim twee jaar dat wij weer samen van de hobby konden genieten. 

Het nieuwe Clubhuis is erg mooi geworden en samen met de Hamelandse Ruiters en de Hamelandse Ponyclub is het gelukt om het terrein zo op te knappen dat we nu als verenigingen trots mogen zijn op hoe het geheel er bij ligt. En ook kregen we ideale weersomstandigheden cadeau!

Een stralende dag waarbij, op enkele verhinderingen na, bijna de hele Club aanwezig was, als deelnemer, in de organisatie of als publiek. Voor het eerst was de gehele wedstrijd op eigen terrein georganiseerd. Hier en daar wat anders dan anders dus, maar ook heel veel vertrouwd omdat we op alle sleutelposten zoals Horeca, in de ring en de vaardigheid op alle geroutineerde krachten mochten rekenen. Het geheel liep daardoor op rolletjes, dank voor alle inzet iedereen!

En dan nu de uitslag:

Dressuur

1. Mark Biesheuvel met Kyra                       206. pnt.    
2. Henk Ligtenbarg met Mark                     202,5 pnt.

3. Bertie Mengerink met Seven                   202 pnt       
3. Selinde Biesheuvel met Sasha                 202 pnt

Vaardigheid

1. Mark Biesheuvel met  Kyra                               strafpunten 0  barrage 0    tijd 1.20
1. Herman Simmelink met Jelle en Hilke          strafpunten  0 barrage  0   tijd  1.20
( 3. Mirian Simmelink met Jelle en Hilke           strafpunten 0  barrage   0  tijd  1.28
  Mirian is geen lid meer dus reed hors concours)
3. Hendrik Jan Ligtenbarg                                    strafpunten 0     barrage strafpunten 3

 
Winnaar van de Schuppert Trofee (beste dressuur én vaardigheid) is geworden Mark Biesheuvel met twee eerste plaatsen.